Условия за ползване, поръчка и доставка

Настоящите общи условия имат силата на договор за продажба от разстояние според действащото законодателство на РБългария. Клиентът /купувачът/ е физическо или юричидеско лице, което чрез платформата на продавачът /izoliram.com/ закупува артикули /стока/ предлагани от продавача.

Купувачът се задължава да заплати покупната цена за артукула /артикулите/ предмет на договора, а продавачът се задължава да прехвърли владението и собствеността върху стоката на купувачът. предното е валидно само в случай, че продавачът има наличност от стока. В противен случай същият уведомява своевременно купувача, който може да промени поръчката или да се откаже от договора.

Доставките се извършват с куриерска фирма ЕКОНТ на адрес или офис на куриера, посочен от клиента в поръчката в рамкте на 5 работни дни от датата на поръчката.

Ако желаете, можете да получите поръчката от офиса на куриерската фирма в градовете, в които те имат представителство, като това може да се отбележи в полето за коментар, когато правите поръчка.
Стойността на доставката е за сметка на клиента се определя според действащата тарифа на КУРИЕРА.

Преди обработка на поръчка, но не винаги, представител на нашият магазин, ще се свърже с Вас, за да ви уведоми за наличността на стоката и срок на доставка.

Стоките засега се заплащат само чрез наложен платеж.